top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Calzone

Opdateret: 11. okt.

Eller indbagt pizza, det smager SÅ meget bedre at lave den selv ....


4 store eller 8 små


Ingredienser:

50 g gær

3 dl lunkent vand

2 tsk. salt

3 spsk. olie

Ca. 7 dl mel

Fyld:

400 g hakket oksekød 3-7%

1 hakket løg

1 fed presset hvidløg

1 tomatpasta (140g)

2 tsk. oregano

2 tsk. sukker

2 tsk. salt

1 spsk. tacokrydderi

1 dl vand

200 g spaghetti koges i let saltet vand

1 pk. frisk mozzarellaost og evt. lidt reven ost

Fremgangsmåde:

Start med at lave pizzadejen. Rør gær ud i vandet og tilsæt resten. Husk at tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen skal lige slippe skålen. Lad dejen hæve 45 min.

Kog spaghetti i 10 min. og hæld kold vand over den. Lad det står lidt og hæld spaghettien i en si.

Svits kødet i en gryde og tilsæt alle ingredienser. Smag til med salt.

Slå dejen ned og del den i 4 store boller eller 8 små.

Rul dem ud til en cirkel og læg kød på i den ene ende og læg så spaghetti ovenpå og til sidst osten.

Pensel med vand hele vejen rundt i kanten. Fold nu dejen over så den bliver til en halvmåne.

Tryk dejen i kanten og lad pizzaerne hæve 15 min. på pladen.

Pensel med vand inden de puttes i ovnen.

Bages ved 200 grader i ca. 25 min. alm. ovn. Serveres med salat til.


Tip:

Du kan fylde pizzaen med hvad du bedst kan lide, husk bare at fyldet ikke må være for vådt.


102 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page