Eller indbagt pizza, det smager SÅ meget bedre at lave den selv ....
4 store eller 8 små
Ingredienser:
50 g gær
3 dl lunkent vand
2 tsk. salt
3 spsk. olie
Ca. 7 dl mel
Fyld:
400 g hakket oksekød 3-7%
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 tomatpasta (140g)
2 tsk. oregano
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
1 spsk. tacokrydderi
1 dl vand
200 g spaghetti koges i let saltet vand
1 pk. frisk mozzarellaost og evt. lidt reven ost
Fremgangsmåde:
Start med at lave pizzadejen. Rør gær ud i vandet og tilsæt resten. Husk at tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen skal lige slippe skålen. Lad dejen hæve 45 min.
Kog spaghetti i 10 min. og hæld kold vand over den. Lad det står lidt og hæld spaghettien i en si.
Svits kødet i en gryde og tilsæt alle ingredienser. Smag til med salt.
Slå dejen ned og del den i 4 store boller eller 8 små.
Rul dem ud til en cirkel og læg kød på i den ene ende og læg så spaghetti ovenpå og til sidst osten.
Pensel med vand hele vejen rundt i kanten. Fold nu dejen over så den bliver til en halvmåne.
Tryk dejen i kanten og lad pizzaerne hæve 15 min. på pladen.
Pensel med vand inden de puttes i ovnen.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min. alm. ovn. Serveres med salat til.
Tip:
Du kan fylde pizzaen med hvad du bedst kan lide, husk bare at fyldet ikke må være for vådt.
Comments