En virkelig lækker kage, som nærmest går som et stykke konfekt...
1 bradepande 25x35 cm
Ingredienser:
225 g smør
6 æg
500 g sukker
7 spsk. kakao
3 tsk. vaniljesukker
240 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Karameltopping:
250 g kokosmel
250 g sukker
2 dl fløde
1½ dl sirup
100 g smør
Fremgangsmåde:
Smelt smørret og køl det lidt af
Pisk æg og sukker til en luftig masse
Tilsæt smørret og vend alle de tørre ingredienser i dejen.
Bag kagen i ca. 30 min ved 175 grader
Karameltopping.
Smelt smør, sirup og sukker i en gryde, tilsæt fløde og til sidst kokos.
Tag kagen ud af ovnen og kom kokosmassen ovenpå.
Bag kagen yderligere 15 min. til massen er gyldenbrun
Kage skal være lidt klæg, sammenfalden brownie agtigt
Tip:
Du kan servere vaniljeis til denne kage, så du servere den som dessert

Comments