top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Citronfromage

4 pers.


Ingredienser:

4 past. æggeblommer

100 g sukker

1 dl citronsaft (ca. 1-2 citroner)

5 blade husblas

2 dl piskefløde


Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i mindst 10 min.

Pisk æggeblommer med sukker. Pisk fløde til flødeskum. Pres citron for citronsaft.

Smelt husblas ca. 10 sek. i mikroovnen til den er finger varm. Tilsæt citronsaften og hæld det i en tynd stråle i æggesnapsen.

Rør nu flødeskummet i æggesnapsen og smag til med flormelis.

Hæld den i glas evt. med lidt knas i bunden eller på en lagkagebund når den begynder at stivne.



47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page