Ca. 40-50 stk.
Ingredienser:
150 g blødt smør
200 g mel
100 g sukker
100 g brun farin
1 æg
50 g hakket hvid chokolade
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakket mandler ( hasselnødder eller valnødder)
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
Fremgangsmåde:
Smuldre smørret i melet i en rørmaskine eller skål med hænderne og tilsæt resten af ingredienserne, til dejen samler sig.
Form dejen til små kugler, svarende til hvad der kan være på en teske og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand, da de flyder ud.
Du kan også lave store cookies, brug da en spiseske og lad dem bage noget længere.
Bages ved 200 grader i ca. 10 min. de skal være lysebrune i kanten så der de færdige.
De store ca. 13-15 min. og husk stor afstand.
Du kan bytte den hvide chokolade ud med mørk.
Comentários