Smagen af kaffe er så skøn i denne kage...
1 springform ( 24cm )
Ingredienser:
150 g flydende margarine
3 æg
3 dl sukker
4,5 dl hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk
7 tsk. instant kaffepulver
3 spsk. kogende vand
Glasur:
25 g smør
1-2 dl flormelis
1 spsk. stærk kaffe
Hakket nødder
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker skummende og tilsæt margarine.
Bland mel og bagepulver og tilsæt det dejen skiftevis med mælken.
Rør kaffepulveret ud i det varme vand og kom det i dejen.
Hæld dejen op i en smurt springform og bag den ved 180 grader i ca. 35 min.
Lad kagen køle af, inden du tager den ud af formen.
Lav glasuren: Smelt smørret og tilsæt kaffe. Tag det af varmen og tilsæt flormelis og rør det sammen til en jævn glasur. Smør det på kagen og drys hakket nødder henover. Du kan også pynte med hakket chokolade.
Comments