top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Espresso kage

Opdateret: 22. apr. 2021

Smagen af kaffe er så skøn i denne kage...


1 springform ( 24cm )


Ingredienser:

150 g flydende margarine

3 æg

3 dl sukker

4,5 dl hvedemel

1,5 tsk. bagepulver

1,5 dl mælk

7 tsk. instant kaffepulver

3 spsk. kogende vand

Glasur:

25 g smør

1-2 dl flormelis

1 spsk. stærk kaffe

Hakket nødder


Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker skummende og tilsæt margarine.

Bland mel og bagepulver og tilsæt det dejen skiftevis med mælken.

Rør kaffepulveret ud i det varme vand og kom det i dejen.

Hæld dejen op i en smurt springform og bag den ved 180 grader i ca. 35 min.

Lad kagen køle af, inden du tager den ud af formen.

Lav glasuren: Smelt smørret og tilsæt kaffe. Tag det af varmen og tilsæt flormelis og rør det sammen til en jævn glasur. Smør det på kagen og drys hakket nødder henover. Du kan også pynte med hakket chokolade.


138 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kaffe roulade

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page