Fars-steg
- anitaslotpedersen
- for 12 minutter siden
- 1 min læsning
Et farsbrød med broccoli, som både smager godt og ser smukt ud...
4 pers.
Ingredienser:
400 g hakket gris og kalv
200 g frisk broccoli
1 æg
2 spsk. hvedemel
1 spsk. olie
1 lille løg i tern
1 dl mælk
2 tsk. salt
Peber
1 tsk. salt til kogevandet

Fremgangsmåde:
Del broccoli i små buketter.
Kog broccoli i 4 min. i kogende vand med 1 tsk. salt
Hæld koldt vand over dem, hæld vandet fra og lad dem køle af
Rør kød, salt, æg, mælk, mel og løg sammen.
Læg nu det halve af farsen i et fad og tryk det fladt.
Læg broccolien i midten og fordel den anden del fars henover og form det til et farsbrød.
Smør olie henover og kværn peber henover stegen.
Sættes i ovnen ved 175 grader almindelig ovn i ca. 40-45 min.
Eller i airfryeren ved 150 grader i 40 min.
Servere halve bagte kartofler, kogte gulerødder til og en hvidløgscreme.



Kommentarer