top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fersken dessert

  • anitaslotpedersen
  • 1. mar. 2024
  • 1 min læsning

En frisk dessert som er nem og hurtigt at lave, og som kan serveres efter alle retter...


4 pers.


Ingredienser:

4 ferskner fra dåse (½ dåse)

1 dl piskefløde

1 dl skyr eller kvark

1 tsk. vaniljesukker

2 spsk. flormelis

1 tsk. citronsaft

hakket nødder til pynt.


Fremgangsmåde:

Skær fersknerne i tynde skiver.

Pisk fløden til skum

Rør flødeskum, skyr, vaniljesukker, flormelis og citronsaft sammen til en creme.

Læg 2 fersken skiver ned i et portionsglas så de dækker bunden og hæld ca. 1 tsk. creme henover, så det dække fersknerne.

Gentag dette i alle 4 glas, og gentag rækkefølgen til du ikke har mere fersken og creme.

Drys hakket nødder på til sidst som pynt


Kommentarer


Post: Blog2 Post
bottom of page