top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fersken dessert

En frisk dessert som er nem og hurtigt at lave, og som kan serveres efter alle retter...


4 pers.


Ingredienser:

4 ferskner fra dåse (½ dåse)

1 dl piskefløde

1 dl skyr eller kvark

1 tsk. vaniljesukker

2 spsk. flormelis

1 tsk. citronsaft

hakket nødder til pynt.


Fremgangsmåde:

Skær fersknerne i tynde skiver.

Pisk fløden til skum

Rør flødeskum, skyr, vaniljesukker, flormelis og citronsaft sammen til en creme.

Læg 2 fersken skiver ned i et portionsglas så de dækker bunden og hæld ca. 1 tsk. creme henover, så det dække fersknerne.

Gentag dette i alle 4 glas, og gentag rækkefølgen til du ikke har mere fersken og creme.

Drys hakket nødder på til sidst som pynt


721 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page