top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Frøsnapper med pikantost

Et lækkert brød til en forret, i madpakken eller til grillkød..


ca. 12-14 stk.


Ingredienser:

450 g hvedemel

50 g gær

2 dl mælk

1 æg

100 g blødt smør

1 tsk. salt

100- 200 g pikantost

100 g røget parmaskinke eller alm.



Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i lunkent mælk. Tilsæt de ørige ingredienser og ælt dejen godt.

Drys lidt mel ud på bordet og rul dejen ud til et aflang stykke 20x60 cm.

Rør pikantosten ud på hele pladen og læg røget skinke skiftevis oven og neden på dejen. Se billede.

Fold den ene side mod midten og fold dernæst den anden ind over.

Pensel dejen med sammenpisket æg og drys med sesamfrø og skær den ud i strimler af 3 cm.

ca. 14 stk.

Dejstrimlerne snoes/drejes til en spiral og lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 20 min.

Bages ved 200 grader i ca. 12 min.


Tip:

Du kan bytte ost og skinke ud med en remonce. 150 g blødt smør, 75 g sukker. Og smøre på dejen i stedet for og drysse med blå birkes, så har du til søndags brunch i stedet for…


58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pirogger

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page