top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fyldt kotelet

  • anitaslotpedersen
  • 24. jun.
  • 1 min læsning

En kotelet på en ny måde, som smager skønt når den bliver grillet..


4 pers.


Ingredienser:

4 svinekoteletter

1 løg i tern

50 g tørret abrikoser i små tern (10 stk.)

1 spsk. hakket persille

1 tsk. timian

1 fed hvidløg

100 g bacon i tern

2 tsk. soja

Fremgangsmåde:

Steg bacon og tilsæt løg, hvidløg og tørret abrikos når baconen er godt stegt.

Tag panden af varmen og tilføj persille, timian og soja. Lad det køle af.

Skær en dyb lomme i hver kotelet og fordel fyldet i lommerne. Der kan være en stor spsk. fyld i hver kotelet.

Luk med en kødnål eller tandstik

Grill koteletterne 5 min. på hver side.

Serveres med en god salat og dressing, eller kogte kartofler og en rosévin sauce (opskrift finder du her på hjemmesiden)


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page