Fyldt kotelet
- anitaslotpedersen
- 24. jun.
- 1 min læsning
En kotelet på en ny måde, som smager skønt når den bliver grillet..
4 pers.
Ingredienser:
4 svinekoteletter
1 løg i tern
50 g tørret abrikoser i små tern (10 stk.)
1 spsk. hakket persille
1 tsk. timian
1 fed hvidløg
100 g bacon i tern
2 tsk. soja

Fremgangsmåde:
Steg bacon og tilsæt løg, hvidløg og tørret abrikos når baconen er godt stegt.
Tag panden af varmen og tilføj persille, timian og soja. Lad det køle af.
Skær en dyb lomme i hver kotelet og fordel fyldet i lommerne. Der kan være en stor spsk. fyld i hver kotelet.
Luk med en kødnål eller tandstik
Grill koteletterne 5 min. på hver side.
Serveres med en god salat og dressing, eller kogte kartofler og en rosévin sauce (opskrift finder du her på hjemmesiden)

Comments