Et lækkert saftigt stykke kylling med masser af smag..
3-4 pers.
Ingredienser:
450 g kyllingebryst (2 store)
1 håndfuld rucola
100 g grøn philadelphia eller buco flødeost
1 forårsløg
50 g rød eller gul peber
6 skiver serrano skinke

Fremgangsmåde:
Skær en lomme ned i kyllingebrysterne.
Fordel rucola i lommerne.
Rør flødeost, forårsløg og peberfrugt sammen.
Fordel ostemassen i kyllingebrysterne ovenpå rucolaen.
Vikl nu 3 skiver skinke rundt om hver kyllingebryst med samlingen nederst.
Steg dem ved 180 grader i ca. 25 min. og lad dem hvile kort inden du skære dem i 2-3 cm skiver.
Servere en god salat til og halve bagte kartofler med en cremefraiche dressing til. Lidt dild i smager virkelig dejligt.
Tip:
Er du ikke til rucola kan du bruge frisk spinat eller grønkål i stedet for.

Comments