top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fyldt kyllingebryst

Et lækkert saftigt stykke kylling med masser af smag..


3-4 pers.


Ingredienser:

450 g kyllingebryst (2 store)

1 håndfuld rucola

100 g grøn philadelphia eller buco flødeost

1 forårsløg

50 g rød eller gul peber

6 skiver serrano skinke

Fremgangsmåde:

Skær en lomme ned i kyllingebrysterne.

Fordel rucola i lommerne.

Rør flødeost, forårsløg og peberfrugt sammen.

Fordel ostemassen i kyllingebrysterne ovenpå rucolaen.

Vikl nu 3 skiver skinke rundt om hver kyllingebryst med samlingen nederst.

Steg dem ved 180 grader i ca. 25 min. og lad dem hvile kort inden du skære dem i 2-3 cm skiver.

Servere en god salat til og halve bagte kartofler med en cremefraiche dressing til. Lidt dild i smager virkelig dejligt.


Tip:

Er du ikke til rucola kan du bruge frisk spinat eller grønkål i stedet for.




195 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page