4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 ds. majs
1 stor ds. tomatpasta
½ rød peberfrugt i tern
1 fed presset hvidløg
1 reven gulerod
½ ps. tacokrydderi
1-2 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
Fremgangsmåde:
Svits oksekødet i en gryde og tilsæt løg og hvidløg
Tilsæt reven gulerod, majs, tomatpure, peberfrugt og krydderier
Kødsovsen skal være fast, ikke vådt. Smag til med salt og sukker.
Skær alle grøntsager ud og put dem i hver deres skål.
Fyld pandekagerne ved bordet med oksekød, tomat, agurk, salat, cremefraiche, guacamole.
Fyld:
½ agurk i tern
3 tomater i tern
½ iceberg i strimler
2 dl cremefraiche
1 avocado til mos med lidt citron, salt og 2 spsk. Cremefraiche
Pandekagedej:
200 g hvedemel
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
3 æg
4 dl mælk
4 spsk. øl eller vand
Blend pandekagedejen og lad den stå i 30 min. rør i den inden du putter den på panden.

Comments