top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fyldte pandekager

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket oksekød

1 ds. majs

1 stor ds. tomatpasta

½ rød peberfrugt i tern

1 fed presset hvidløg

1 reven gulerod

½ ps. tacokrydderi

1-2 tsk. salt

1-2 tsk. sukker


Fremgangsmåde:

Svits oksekødet i en gryde og tilsæt løg og hvidløg

Tilsæt reven gulerod, majs, tomatpure, peberfrugt og krydderier

Kødsovsen skal være fast, ikke vådt. Smag til med salt og sukker.

Skær alle grøntsager ud og put dem i hver deres skål.

Fyld pandekagerne ved bordet med oksekød, tomat, agurk, salat, cremefraiche, guacamole.


Fyld:

½ agurk i tern

3 tomater i tern

½ iceberg i strimler

2 dl cremefraiche

1 avocado til mos med lidt citron, salt og 2 spsk. Cremefraiche


Pandekagedej:

200 g hvedemel

1 tsk. sukker

½ tsk. salt

3 æg

4 dl mælk

4 spsk. øl eller vand


Blend pandekagedejen og lad den stå i 30 min. rør i den inden du putter den på panden.


 
 
 

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page