En super blød og lækker kage, som holder sig frisk længe...
1 springform(24 cm)
Ingredienser:
250 g hvedemel
150 g brun farin
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. kanel
½ tsk. stødt nelliker
½ tsk. revet muskat (kan undlades)
150 g revne gulerødder
100 g blendet ananas fra dåse
50 g kokosmel
1 dl rapsolie
2 æg
50 g valnødder hakket
Glasur:
100 g flødeost naturel
2 tsk. vaniljesukker
100 g blødt smør
400-500 g flormelis

Fremgangsmåde:
Bland mel, bagepulver, natron, nelliker og kanel i en skål.
Pisk æg og brun farin sammen, til en tyk æggesnaps.
Tilsæt derefter gulerødder, blendet ananas, kokosmel, og olie.
Tilsæt nu melblandingen og pisk forsigtigt rundt ved lav hastighed til melet er rørt ud.
Hæld dejen op i en springform med bagepapir i bunden.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-40 min. til der ikke hænger noget dej på din stegegaffel, når du stikker i kagen i midten
Afkøl kagen.
Glasur:
Pisk flødeost, blødt smør og vaniljesukker godt sammen og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Mængden afhænger lidt af hvor sød du ønsker den.
Når kagen er afkølet kan du smøre cremen på kagen, og pynte med hakket nødder.

Du skriver: bland mel, sukker, bagepulver, natron men det fremgår ikke af opskriften at der skal sukker i (ud over den brune farin, som skal piskes sammen med æg????