top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gulerods kage med ananas

  • anitaslotpedersen
  • 15. jun. 2021
  • 1 min læsning

Opdateret: 24. okt. 2024

En super blød og lækker kage, som holder sig frisk længe...


1 springform(24 cm)


Ingredienser:

250 g hvedemel

150 g brun farin

1 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 tsk. kanel

½ tsk. stødt nelliker

½ tsk. revet muskat (kan undlades)

150 g revne gulerødder

100 g blendet ananas fra dåse

50 g kokosmel

1 dl rapsolie

2 æg

50 g valnødder hakket

Glasur:

100 g flødeost naturel

2 tsk. vaniljesukker

100 g blødt smør

400-500 g flormelis

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, natron, nelliker og kanel i en skål.

Pisk æg og brun farin sammen, til en tyk æggesnaps.

Tilsæt derefter gulerødder, blendet ananas, kokosmel, og olie.

Tilsæt nu melblandingen og pisk forsigtigt rundt ved lav hastighed til melet er rørt ud.

Hæld dejen op i en springform med bagepapir i bunden.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-40 min. til der ikke hænger noget dej på din stegegaffel, når du stikker i kagen i midten

Afkøl kagen.

Glasur:

Pisk flødeost, blødt smør og vaniljesukker godt sammen og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Mængden afhænger lidt af hvor sød du ønsker den.

Når kagen er afkølet kan du smøre cremen på kagen, og pynte med hakket nødder.


2 Comments


Lene Jensen
Lene Jensen
Oct 24, 2024

Du skriver: bland mel, sukker, bagepulver, natron men det fremgår ikke af opskriften at der skal sukker i (ud over den brune farin, som skal piskes sammen med æg????

Like
anitaslotpedersen
Oct 24, 2024
Replying to

Hej Lene

Nej det har du da fuldstændig ret i... Det må være skrive nissen. Der skal kun brun farin i denne opskrift. Og tak for at gøre opmærksom på det. Det er nu rettet. God dag til dig.

Like
Post: Blog2 Post
bottom of page