Ja navnet giver jo sig selv, de smager virkelig dejligt...
Ingredienser: 125 g margarine eller smør 4 dl havregryn 125 g sukker 100 g hakket nødder (mandler, hasselnødder eller hvad du syntes) 1 dl solsikkekerner 2 spsk. sirup 2 spsk. fløde 200 g mørk chokolade
Fremgangsmåde: Smelt margarine i en gryde og tilsæt resten af ingredienserne. Tag gryden af varmen og rør det godt sammen. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir ca. 30*40 cm. Det gøres nemmest med en spiseske. Bages ved 175 grader i ca. 20 min. Tag kagen ud af ovnen og drys chokoladen henover og sæt den tilbage i den slukkede ovn i 2 min. Smør chokoladen ud på bunden, igen er det nemmest med en ske. Lad kage køle lidt af ca. 1/2 time, og skær den ud i små tern før den bliver kold. Man kan tilsætte forskellige smag til konfekt stykkerne. F.eks. appelsinskal, kanel, nelliker eller romessens. Kun fantasien sætter grænser Portionen giver ca. 70 stk. ( 5 x 3 cm)

Kommentarer