top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Paccheri tærte

6 pers.


Ingredienser:

1 hakket løg

1 presset hvidløg

500 g hk. oksekød

1 revet gulerod (100 g)

140 g tomatpasta

2 tsk. sukker

2 tsk. salt

1 ds hakket tomat

Ca. 300 g paccheri (store pasta rør)

5 dl béchamel sauce

200 g reven ost

2 spsk. taco krydderi

100 g spinat frisk eller frossen


Fremgangsmåde:

Lav gryderetten først og lad den køle lidt af inden du skal arbejde med, at få den ned i rørene.

Svits løg, hvidløg og kød i en gryde. Tilsæt gulerod, tomatpasta, hk. Tomat, salt og sukker.

Tilsæt så spinat og tacokrydderi. Smag til med salt, sukker og peber.

Kog Paccheri 4 min. i kogende vand med lidt salt i. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over dem. Lad dem stå i vandet ellers bliver de trykket flade i sien, og det ønsker vi ikke.

Smør en springform med smør og drys den godt med rasp.

Hæld en lille smule af kødsovsen i bunden af springformen, så rørene har lidt at stå fast i. Fyld rørene med en teske og sæt dem på højkant i springformen. Hæld resten af sovsen over rørene og hæld så bechamel saucen henover. Drys med ost.

Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til den bliver flot brun.



14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page