top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hyldeblomst kage

En dejlig frisk kage, der minder om bedstemors sandkage, men med et pift...


1 springform (22 cm)


Ingredienser:

2 store æg

160 g sukker

2 tsk. vaniljesukker

½ dl rapsolie

1½ dl konc. hyldeblomstsaft

180 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

Glasur:

ca. 2½ spsk. hyldeblomstsaft

2 dl kvark eller flormelis

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker luftigt og pisk vaniljen i.

Tilsæt olie og hyldeblomstsaft

Bland bagepulver i melet og vend det i dejen.

Kom dejen i en springform 22 cm.

Bag kagen midt i ovnen ved 170 C i ca. 40 min.

Lad kagen svale lidt, inden den tages ud af formen.

Fordel glasuren på kagen og drys evt. med reven citronskal



58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page