top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Italienske kødboller

Lækre kødboller som smager helt fantastisk...


20 stk.


Ingredienser:

450 g hakket kylling el. hakket kalv og flæsk

1 løg hakket

1 fed hvidløg, presset

1 æg

½ dl mælk

3 spsk. mel

45 g parmesanost, revet

40 g hakket mandler eller hasselnødder (kan undlades)

2 spsk. hakket persille

2 tsk. timian

2 tsk. salt

peber

Fremgangsmåde:

Bland farsen sammen og lad den hvile i 15 min.

Tænd ovnen på 180 grader og læg bagepapir på en bradepande.

Brug en dessertske eller en spiseske til at forme kødbollerne med.

Dyp skeen i olie mellem hver kødbolle, så sidder farsen ikke fast på bagepapiret og får en sprød skorpe hele vejen rundt.

Bages ca. 15 - 20 min. Ryst evt. bradepanden en enkelt gang.

Servere pasta til med stuvet spinat eller en tomatsovs, du kan bruge den samme tomatsovs, som der bruges til tortellini i fad, som ligger her på hjemmesiden






70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page