Lækre kødboller som smager helt fantastisk...
20 stk.
Ingredienser:
450 g hakket kylling el. hakket kalv og flæsk
1 løg hakket
1 fed hvidløg, presset
1 æg
½ dl mælk
3 spsk. mel
45 g parmesanost, revet
40 g hakket mandler eller hasselnødder (kan undlades)
2 spsk. hakket persille
2 tsk. timian
2 tsk. salt
peber
Fremgangsmåde:
Bland farsen sammen og lad den hvile i 15 min.
Tænd ovnen på 180 grader og læg bagepapir på en bradepande.
Brug en dessertske eller en spiseske til at forme kødbollerne med.
Dyp skeen i olie mellem hver kødbolle, så sidder farsen ikke fast på bagepapiret og får en sprød skorpe hele vejen rundt.
Bages ca. 15 - 20 min. Ryst evt. bradepanden en enkelt gang.
Servere pasta til med stuvet spinat eller en tomatsovs, du kan bruge den samme tomatsovs, som der bruges til tortellini i fad, som ligger her på hjemmesiden
Comments