En fantastisk is, som man ikke kun bør spise til jul ...
1 springform (ca. 10 pers)
Ingredienser:
½ liter fløde
4 æggeblommer past.
60 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
30 g hakket chokolade
100 g finthakket cocktailbær
1 spsk. romessens
Rød farve
Ønsker du at lave den som på billedet som en islagkage, kan du finde opskriften under "islagkage"
Fremgangsmåde.
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sammen til en tyk æggesnaps
Bland rød farve i æggesnapsen.
Pisk fløden til skum og tilsæt flødeskum, chokolade, cocktailbær og romessens
Smag til, ja bare liiige for at smage.
Hældes i en springform, hvor bunden er foret med bagepapir.
Sættes i fryseren mindst 4 timer.
Her er den pyntet med flødeskum, Kys kager og chokolade kugler
Man kan bage en chokoladekage bund hvis man syntes det skal være lidt ekstra. Du kan bruge opskriften på verdens bedste chokolademuffins her på siden. Bunden skal bare bages ca. 30- 40 min.
Du hælder så ismassen ovenpå bunden når den er HELT afkøles. Og fryser så formen,.
Comments