top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Jule is

Opdateret: 9. jan. 2022

En fantastisk is, som man ikke kun bør spise til jul ...


1 springform (ca. 10 pers)


Ingredienser:

½ liter fløde

4 æggeblommer past.

60 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

30 g hakket chokolade

100 g finthakket cocktailbær

1 spsk. romessens

Rød farve

Ønsker du at lave den som på billedet som en islagkage, kan du finde opskriften under "islagkage"

Fremgangsmåde.

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sammen til en tyk æggesnaps

Bland rød farve i æggesnapsen.

Pisk fløden til skum og tilsæt flødeskum, chokolade, cocktailbær og romessens

Smag til, ja bare liiige for at smage.

Hældes i en springform, hvor bunden er foret med bagepapir.

Sættes i fryseren mindst 4 timer.

Her er den pyntet med flødeskum, Kys kager og chokolade kugler

Man kan bage en chokoladekage bund hvis man syntes det skal være lidt ekstra. Du kan bruge opskriften på verdens bedste chokolademuffins her på siden. Bunden skal bare bages ca. 30- 40 min.

Du hælder så ismassen ovenpå bunden når den er HELT afkøles. Og fryser så formen,.


176 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page