top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Knækbrød

Knækbrød uden mel, sprøde og lækre til et mellemmåltid eller til tapas...


1 pladefuld ca. 24 stk.


Ingredienser:

2 dl hørfrø

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

½ dl sesam

½ dl chiafrø eller ½ dl sesam mere

2 tsk. salt

1½ dl vand

2 æggehvider


Fremgangsmåde:

Røres sammen og lad trække en times tid. Smøres ud på bagepapir.

Et bagepapir nederst, og så ligges dejen på og du ligger et stykke bagepapir ovenpå og ruller så dejen ud, ved at trække en kagerulle henover.

Det øverste bagepapir trækkes af og bagepapiret med dejen trækkes over på en bageplade.

Del dejen i passende stykker med en skarp kniv, eller en pizzaskære inden den sættes i ovnen. Så er de lige til at brække fra hinanden, når de kommer ud og er kølet af.

Jeg plejer at dele den i 6 x 4, så jeg i alt får 24 stk.

Bages ved varmluft 180 grader til det er sprødt, ca. 20 min.


150 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page