En virkelig lækker kage som liiiige smager lidt bedre med flødeskum til...
1 springform str. 22 eller 24
Ingredienser:
4 æg
200 g sukker
200 g flydende margarine eller smeltet smør
50 g kokos
150 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 bananer i tynde skiver
Kakao glasur:
1 dl flormelis
1 spsk. kakao
Lidt kogende vand prøv med 1 tsk. fuld ad gangen.

Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps ca. 5 min.
Tilsæt det flydende fedtstof
Bland kokosmel, mel og bagepulver sammen og tilsæt det til dejen.
Hæld dejen i en springform med bagepapir i bunden.
(Læg bagepapir på bunden og tryk springform kanten ned over bunden og luk det sammen)
Skær bananerne i tynde skiver og læg dem ovenpå dejen og tryk dem let ned i dejen, brug evt. en spiseske til at glatte dejen ud ovenpå bananerne.
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 40-50 min.
Bland glasuren sammen, den skal være så tyk at du kan sprøjte den ud på kagen eller styre glasuren med en ske, når du hælder den på kagen.
Drys evt. med lidt hakket nødder.
Du kan spise den som den er eller servere flødeskum eller vaniljeis til, det er såååå lækkert.

Comentários