top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kokoskage med banan

Opdateret: 29. jan. 2023

En virkelig lækker kage som liiiige smager lidt bedre med flødeskum til...


1 springform str. 22 eller 24


Ingredienser:

4 æg

200 g sukker

200 g flydende margarine eller smeltet smør

50 g kokos

150 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

2 bananer i tynde skiver


Kakao glasur:

1 dl flormelis

1 spsk. kakao

Lidt kogende vand prøv med 1 tsk. fuld ad gangen.

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps ca. 5 min.

Tilsæt det flydende fedtstof

Bland kokosmel, mel og bagepulver sammen og tilsæt det til dejen.

Hæld dejen i en springform med bagepapir i bunden.

(Læg bagepapir på bunden og tryk springform kanten ned over bunden og luk det sammen)

Skær bananerne i tynde skiver og læg dem ovenpå dejen og tryk dem let ned i dejen, brug evt. en spiseske til at glatte dejen ud ovenpå bananerne.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 40-50 min.

Bland glasuren sammen, den skal være så tyk at du kan sprøjte den ud på kagen eller styre glasuren med en ske, når du hælder den på kagen.

Drys evt. med lidt hakket nødder.

Du kan spise den som den er eller servere flødeskum eller vaniljeis til, det er såååå lækkert.




597 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kaffe roulade

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page