ca. 20 stk.
Ingredienser: 250 g marcipan Ca. 45 g æggehvider 80 g flormelis Ca. 100 g nougat

Fremgangsmåde: Ælt marcipan med flormelis og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Hæld marcipan massen i en sprøjtepose og lun den lidt I mikroovnen, så den ikke er så svær at trykke ud. Sprøjt massen ud i stænger og tryk dem med en grydeske skaft i midten. Eller put en tyl i sprøjteposen som har en lille spids i midten, som netop er til sådan en opgave. Skær nougaten i stænger og put dem ned i hullet af kransekage massen. Bages i ovnen ved 200 grader ca. 10 min. Hold øje med dem.
Den skal være hård og brun ude på og blød inden i. Køl af og bland 1 æggehvide med flormelis til en fast glasur. Put glasuren i sprøjtepose og sprøjt den på stangen. Skær kransekage stangen i passende stykker.. Husk du kan lave den i god tid og fryse den. Men vent med glasuren til selve dagen.

Comments