En rigtig dejlig ret som både kan bruge som en let frokostret eller til aftensmad...
4 pers.
Ingredienser:
275 g butterdej fra køl
250 g hakket champignon (fra glas)
250 g kogt kylling i tern eller strimler
200 g grøn pikantost
2 tsk. sennep
Fremgangsmåde:
Læg butterdejen på en plade med bagepapir
Bland kylling, hakket champignon, sennep og pikantost sammen.
Fordel fyldet i en stribe midt på butterdejen og fold ca. 3 cm op over fyldet i hver ende.
Skær siderne i skrå stimler ca. 2 cm brede hele vejen ned i hver side.
Fold skiftevis strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre side.
Pensel stangen med et sammenpisket æg og bag den midt i ovnen i ca. 25- 30 min. til den er gyldenbrun over det hele.
Servere en god salat til fx blåbær salaten..
Du kan bytte kylling ud med skinkestrimler og den grønne pikant ud med alm. pikant ost.
Comments