Kyllingebryst med masser af smag og saft....
4 pers.
Ingredienser
Frisk persille
Frisk basilikum
8 soltørrede tomater i olie
2 fed hvidløg
75 gram fetaost eller flødeost
1 citron
4 stk. kyllingebryst
Fremgangsmåde:
Læg persille, basilikum og soltørrede tomater samt lidt af deres olie og et drys peber i en bunke på et bræt. Kvas 2 fed hvidløg over og hak alt fint med en kniv.
Bland det hele efterhånden.
Smuldr feta, riv citronskallen fint og bland igen.
Læg kyllingestykkerne på et nyt bræt. Snit en lomme fra siden ind i hver med en lille kniv, så kødet kan åbnes som en bog. Fordel fyldet fra brættet i lommerne, klem det let og fold kødet tilbage, så fyldet lukkes inde.
”Pak” kyllingestykkerne ind i bacon og læg dem i en bradepande på et stykke bagepapir.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. eller i airfryeren i ca. 25 min ved 170 grader.
Comments