top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kyllingegryde

Lækker gryderet med masser af smag...


4-6 pers.


Ingredienser:

700 g kyllingfilet

1 ps garam masala fra Rema (frost)

1 ds. kikærter 400 g

1 ds. tomatpasta 140 g

1 lille ds. light kokosmælk

1 terning hønsebouillon

2 dl vand

1 tsk. salt

1 tsk. sukker

1 dl kaffefløde

1 spsk. Maizena + ½ dl vand


Fremgangsmåde

Svits kyllingefilet af i en gryde med olie ca. 5 min.

Tilsæt posen med garam masala og dåsen med kikærter og rørt godt rundt.

Tilsæt tomatpasta, kokosmælk, vand, hønsebouillon, salt og sukker, og lad det komme op at koge.

Lad retten småkoge i 20 min. ved svag varme under låg.

Tilsæt maizena rørt op i kaffefløden under omrøring.

Hvis du ikke synes retten er tyk nok, røre du lidt mere maizena op i vand og tilsætter det, til konsistensen er som du synes.

Smag til med salt og sukker

Servere ris eller pasta til retten og kogte grøntsager.

Tip:

Kan du ikke få posen med garam masala, kan du købe garam masala som krydderi og tilsætte 2 tsk. af det, 2 fed hvidløg, 1 tsk. gurkemeje og så bruge en anden grøntsagsblanding fra frost.




51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pastaret

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page