4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket kylling
1 spsk. salt
Lidt peber
1 lille løg (100 g)
50 g havregryn
1-2 æg
1 dl vand
Fyld:
150 g frisk spinat
75-100 g rød pesto
Fremgangsmåde:
Hakket kylling røres med salt, peber og resten af ingredienserne kommes i, og farsen røres til en fast konsistens.
Farsen fordeles i et jævnt lag på et stykke film eller på bagepapir. Pesto smøres ud på farsen og spinat fordeles ud over.
Farsen rulles til en roulade. En dejskraber kan evt. bruges hvis farsen klæber til papiret.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min.
Serveres med stegte kartofler, tomatsovs og en lækker grøn salat. Eller den lette udgave. En skøn pastasalat og en hvidløgsdressing.
Tips:
Du kan naturligvis skifte kylling ud med en hakket kalv og svine fars.

Comments