En lækker kage som du både kan pynte med fløde eller nøjes med glasur, uanset hvad du gør smager kagen fantastisk..
10- 12 pers.
Ingredienser:
3 æg
250 g sukker
100 g flydende margarine
2 tsk. vaniljesukker
260 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 dl mælk
Fyld:
1 glas hindbærmarmelade
Pynt.
Flormelis til hvid glasur
Krymmel
evt. 1/4 piskefløde
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps ca. 8 min.
Tilsæt flydende margarine og kør forsigtigt rundt.
Tilsæt mel, vaniljesukker, bagepulver og mælk. Kør med håndmixeren på laveste til melet er fordelt.
Hæld dejen op i en bradepande ca. 30x25 cm.
Bag bunden ved 180 grader i ca. 20 min.
Køl kagen helt af, inden du deler den i 2 så du får 2 stænger på langs.
hver stang skæres igennem med en brødkniv, så du får en bund og en top.
Læg nu hindbærmarmelade på de to bunde, og læg toppen/låget på igen.
Nu har du 2 stænger med hindbær i midten. Bland nu en hvid glasur af flormelis og kogende vand. Bemærk du skal bruge meget lidt vand, da den skal være god tyk glasuren.
Fordel nu glasuren over stængerne og drys med krymmel med det samme, så krymmel hænger fast i glasuren. Du kan nu vælge at servere den som den er og skære den i 5-6 snitter pr. stang.
Eller du kan gå skridte videre og pynte med flødeskum så du får en flødeskumskage.
Pynt evt. med lidt frisk frugt
Comments