Elsker du citronfromage, men er bange for husblas, skal du prøve denne dessert
8 stk.
Ingredienser:
200 g digestive kiks
20 g smør
½ l piskefløde
250 g kvark eller græsk yoghurt
4-5 spsk. flormelis
2 citroner
1 pk citronkage bidder (Karen volf) kan undlades
Fremgangsmåde:
Hæld kiksene i en frysepose og knust dem, brug evt. en kagerulle.
Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt kiks.
Fordel kiksene i portion skåle og lad dem køle af, mens du laver cremen.
Pisk fløden til flødeskum. Tilsæt saften af 2 citroner, gerne lidt reven skal. Tilsæt kvark og flormelis.
Smag til med flormelis. Hæld cremen over kiksene i portionsskålene og pynt med en citronkage der er delt midt over. Sæt dem på køl 1 time eller til de skal bruges.
Comments