Nogen gange skal man tage den nemme løsning... det behøver ikke altid være så avanceret.
Denne pastasalat tager ingen tid at lave, hvis du køber en færdig pesto...
4. pers
Ingredienser:
200 g pasta penne eller spiraler
1 gl. rød pesto eller grøn (130 g)
1 lille fed hvidløg
1 tsk. salt
2 spsk. rapsolie
50 - 100 g feta
100 g cherrytomater
evt. 200 g Kyllingetern
Fremgangsmåde:
Kog pastaen a dente ca. 10 min. i let saltet vand
Hæld pastaen til afdrypning og hæld den så tilbage i gryden, mens den stadig er varm.
Tilsæt 1 glas rød eller grøn pesto, olie og et presset hvidløgsfed.
Vend rundt og smag til med salt.
Hæld den op i en serveringskål og tilsæt cherrytomater og feta.
Hvis du ønsker en mere mættende salat, som jeg bruger inden jeg sejler ud i kajak, så tilsæt kyllingetern. Så får du selvfølgelig en kold pastasalat og ikke en lun, men den er god uanset om den er lun eller serveres kold.
Comments