top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Melon dessert

  • anitaslotpedersen
  • 14. apr. 2021
  • 1 min læsning

Opdateret: 15. apr. 2021

Dejlig frisk dessert..


4-6 pers.


Ingredienser:

1 cantaloupe melon

½ dl hyldeblomstsaft

8 fuldkornshvedekiks (digestive)

2 spsk. hakkede mandler

2 spsk. smør

100 g flødeost naturel

2 dl græsk yoghurt eller ymer

3 spsk. flormelis

1 spsk. fintrevet skal af en usprøjtet citron

Saft af 1 citron

Fremgangsmåde:

Halver melonen, fjern kernerene og skær kødet i små tern, af den ene halvdel. Den anden del bruges til pynt og hvis du mangler lidt i portionerne.

Hæld hyldeblomstsaften over melon ternene og lad dem trække på køl i mindst 30 min.

Knus kiksene og smelt smørret. Bland kiks og mandler og sæt blandingen til afkøling i portionsglas.

Rør flødeost, græsk ymer og flormelis med revet citronskal med 2 spsk. af saften fra melonen og anret 6 portionsglas.

Start med kikseblandingen i bunden og herefter melon tern og til sidst ostecremen.

Pynt med revet citronskal, melon kugler og lidt nødder.

Stilles på køl til det skal serveres.


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page