Denne salat bruger vi som aftensmad, og børnene elsker den... Den er også lækker som en frokostret og et glas rødvin til..
4 pers.
Ingredienser:
1 pose tacochips, saltet
400 g hakket oksekød
2 spsk. olie
½ brev tacokrydderi mix
½ ds. majs
½ agurk
3 tomater eller 1 bakke cherrytomater
1 rødløg
200 g mild ost i tern, gerne cheddar eller feta
½ iceberg
2½ dl cremefraiche eller skyr
2 spsk. salsa medium eller 1 gl. hvis det skal på for sig
Fremgangsmåde:
Brun kødet i en gryde, tilsæt krydderiblanding og lad det småsimre til det meste af væden er fordampet og tag gryden af varmen.
Lun taco chips i ovnen i ca. 5 min. ved forvarmet ovn 200 C
Agurken halveres og kerner skrabes ud med en teske, skæres i skiver
Tomater skylles og deles og skæres i både.
Rødløget pilles, halveres og skæres i tynde skiver
Snit salaten og læg den i et stor fad/skål. Tilsæt oksekød, tomat, agurk og ost.
Rødløg kan serveres ved siden af, da de fleste børn ikke er begejstret for dette.
Cremefraiche kan røres med salsa eller servere det hver for sig. Guacamole er også lækkert til.
Comments