Også kaldet "den du ved nok", jeg elsker konsistensen af denne kage...
1 bradepande 25x35 cm eller 20 muffin
Ingredienser:
300 g sukker
3 æg
200 g margarine
15 g kakaopulver
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
300 g mel
2 dl færdig kaffe
Fyld:
150 g flormelis
150 g margarine
0,75 dl færdig kaffe
6 g kakao
6 g vaniljesukker
100 g kokos ( havregryn hvis man ønskes en sundere kage)
Fremgangsmåde:
Pisk sukker og æg sammen i ca. 5 min. så du får en tyk æggesnaps.
Resten af ingredienserne tilsættes, husk ikke at piske for kraftigt efter melet er tilsat.
Bemærk kaffen skal være afkølet.
Dejen hældes i bradepande og bages ved 175 C i ca. 25 min.
Fyldet smeltes i en gryde og gøres klar til at hælde over kagen, når den er færdig bagt.
Den kan også bages i muffin forme. Så får du ca. 20 stk. og de skal bages ved 200 grader i ca. 18-20 min. og derefter hældes fyldet over, når de kommer ud af ovnen.

Comments