Mørbrad i sennepssovs
- anitaslotpedersen
- 27. aug.
- 1 min læsning
Her får du en helt fantastisk flødesovs med smag af esdragon og sennep, to smage der er som skabt for hinanden...
4 pers.
Ingredienser:
2 små svinemørbrader
Hvedemel
Salt og peber
2 store løg i halve ringe
50 g smør
2 spsk. hvidvinseddike
1 dl vand
1 hønsebouillon terning
2 tsk. sennep
1 tsk. tørret esdragon
1 tsk. sukker
2½ dl piskefløde eller kaffefløde

Fremgangsmåde:
Fjern sener og bimørbrad og skær mørbraden i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem flade, til mørbradbøffer.
Vend bøfferne i mel og steg dem på en pande i flydende margarine
Svits løgene i lidt smør i en dyb pande evt. wok og tilsæt eddike, sennep, sukker, bouillon, vand, fløde og esdragon.
Rør det hele godt sammen og læg bøfferne op i sovsen og lad det små simre ved lav blus i 15 min.
Serveres kogte kartofler drysset med persille til og frisk kogte grøntsager.



Kommentarer