top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mørbrad i sennepssovs

  • anitaslotpedersen
  • 27. aug.
  • 1 min læsning

Her får du en helt fantastisk flødesovs med smag af esdragon og sennep, to smage der er som skabt for hinanden...


4 pers.


Ingredienser:

2 små svinemørbrader

Hvedemel

Salt og peber

2 store løg i halve ringe

50 g smør

2 spsk. hvidvinseddike

1 dl vand

1 hønsebouillon terning

2 tsk. sennep

1 tsk. tørret esdragon

1 tsk. sukker

2½ dl piskefløde eller kaffefløde

ree

Fremgangsmåde:

Fjern sener og bimørbrad og skær mørbraden i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem flade, til mørbradbøffer.

Vend bøfferne i mel og steg dem på en pande i flydende margarine

Svits løgene i lidt smør i en dyb pande evt. wok og tilsæt eddike, sennep, sukker, bouillon, vand, fløde og esdragon.

Rør det hele godt sammen og læg bøfferne op i sovsen og lad det små simre ved lav blus i 15 min.

Serveres kogte kartofler drysset med persille til og frisk kogte grøntsager.


Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


Post: Blog2 Post
bottom of page