4 pers.
Ingredienser:
2 ds. hakket tomater
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 tsk. tørret oregano eller basilikum
2 tsk. salt
½ liter vand
2 hønsebouillonterning
2 -3 spsk. sukker
2 dl mælk eller kaffefløde 9 % hvis du ønsker en lidt mere cremet suppe
5 tsk. maizena mel udrørt i vand
1 dl nudler
Ca. 500 g kødboller
Fremgangsmåde:
Svits det pressede hvidløget i olien og tilsæt tomater.
Tilsæt vand og krydderier.
Sæt en gryde med vand til kogning til nudler.. og kog dem ca. 7 min.
Når suppen har kogt ved svag varme ca. 10 min. Blendes den med stavblender og mælken tilsættes, der er rørt sammen med maizenaen. Så slipper man for at det skiller. Kog suppen et par minutter. Ønskes suppen lidt tykkere, tilsættes mere maizena.
Tilsæt kødboller og nudler og smag suppen til med salt og sukker. Når kødbollerne flyder op i suppen er de nok. Husk suppen ikke skal bulderkoge.
Serveres med brød eller flutes til..

Comments