En hel utrolig lækker og speciel kage, som har bedst når den har været frossen....
ca. 20 stk.
Ingredienser:
(Bund som deles i 2)
3 æg
250 g sukker
125 hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakket hasselnødder
Fyld:
¼ liter piskefløde
100 g blød nougat
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes til en let og luftig æggemasse.
Mel, vaniljesukker og bagepulver hældes i æggemassen.
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og drys de hakkede nødder på det halve af dejen, inden den sættes i ovnen.
Bages ved 200 grader i ca. 15 min. og skæres midt over straks efter den er kommet ud af ovnen.
Nougaten smeltes forsigtigt i mikroovnen, så den kun lige er smeltet.
Pisk fløden til skum og rør den smeltede nougat i flødeskummet.
Cremen lægges mellem de to bunde, med den bund med hakket nødder øverst.
Kagen fryses og serveres først dagen efter let optøet. Skæres i passende størrelser.

Comments