En virkelig lækker kage, som er nem at lave..
1 aflang tærte form, alm tærteform eller en springform 22 cm
Ingredienser:
250 g marcipan
140 g blødt smør
30 g hvedemel
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
Topping:
150 g nougat
30 g chokolade
Hakket nødder
Fremgangsmåde:
Pisk blødt smør med sukker til det bliver hvidt og skummende
Tilsæt så 1 æg ad gangen og pisk det ud inden du tilsætter det næste æg
Tilsæt mel og reven marcipan og pisk det sammen.
Tilsæt mælk til sidst og pisk på lavt hastighed.
Hæld dejen i en form og bag den ved 180 grader i ca. 30 min.
Kom nougat i skiver over kagen mens den stadig er varm og lad det står et par minutter i ovnen til det er smeltet.
Smør det så ud på kagen og pynt med hakket nødder eller smeltet chokolade du sprøjter ud over kagen.
Tip:
Hvis du synes marcipan er i den dyre ende, kan du bruge opskriften på mazarin kage her på siden i stedet for og så pynte med nougat
Comments