top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pastaret

  • anitaslotpedersen
  • 8. okt. 2023
  • 1 min læsning

En fantastisk italiensk pastaret med bagte tomater og kylling, fuld af smag og en virkelig lækker konsistens. En perfekt ret til de unge studerende ....


4 pers.


Ingredienser:

500 g pasta

450 g cherrytomater

2 hele hvidløg

½ dl kaffefløde eller madlavningsfløde

100 g parmesan ost

1 håndfuld frisk basilikum (kan undlades)

1 tsk. timian

1 tsk. tørret rosmarin eller 1 stilk frisk

½ dl olie

400 g stegte kyllingestrimler

Fremgangsmåde:

Hæld tomater i et ovnfast fad og skær hvidløgstoppen af begge hvidløg.

Læg de 2 hvidløg ned i fadet med toppen opad.

Læg rosmarin stilken i fadet eller drys rosmarin og timian henover.

Hæld lidt olie ned i hvidløgene og resten henover tomaterne.

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i 30 min.

Kog nu pastaen i kogende vand i 10 min. og sæt det til side, indtil tomaterne er færdige.

Riv parmesan og hæld det op i en høj beholder eller i en blender og tilsæt den friske basilikum, samt fløden.

Fjerne nu skallen fra hvidløgene og den friske stilk rosmarin og hæld tomater, olien, hvidløgsfed op i beholderen med osten, fløden og basilikum, og blend det hele sammen til en lækker tomatsauce.

Hæld vandet fra pastaen og lad pastaen blive i gryden, hvor du nu hælder saucen henover og tilsætter den stegte kylling. Varmes igennem og smages til med salt.





Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page