top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pastaret

En fantastisk italiensk pastaret med bagte tomater og kylling, fuld af smag og en virkelig lækker konsistens. En perfekt ret til de unge studerende ....


4 pers.


Ingredienser:

500 g pasta

450 g cherrytomater

2 hele hvidløg

½ dl kaffefløde eller madlavningsfløde

100 g parmesan ost

1 håndfuld frisk basilikum (kan undlades)

1 tsk. timian

1 tsk. tørret rosmarin eller 1 stilk frisk

½ dl olie

400 g stegte kyllingestrimler

Fremgangsmåde:

Hæld tomater i et ovnfast fad og skær hvidløgstoppen af begge hvidløg.

Læg de 2 hvidløg ned i fadet med toppen opad.

Læg rosmarin stilken i fadet eller drys rosmarin og timian henover.

Hæld lidt olie ned i hvidløgene og resten henover tomaterne.

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i 30 min.

Kog nu pastaen i kogende vand i 10 min. og sæt det til side, indtil tomaterne er færdige.

Riv parmesan og hæld det op i en høj beholder eller i en blender og tilsæt den friske basilikum, samt fløden.

Fjerne nu skallen fra hvidløgene og den friske stilk rosmarin og hæld tomater, olien, hvidløgsfed op i beholderen med osten, fløden og basilikum, og blend det hele sammen til en lækker tomatsauce.

Hæld vandet fra pastaen og lad pastaen blive i gryden, hvor du nu hælder saucen henover og tilsætter den stegte kylling. Varmes igennem og smages til med salt.





58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


Post: Blog2 Post
bottom of page