Denne suppe er lækker cremet og med masser af smag..
4 pers.
Ingredienser:
2 store porre (ca. 500 g)
1 liter vand
2 terninger grøntsagsbouillon
150 g flødeost naturel
2 dl kaffefløde 9 %
1 spsk. maizena
evt. bacon i tern 150 g
olie til stegning
Fremgangsmåde:
Skær porrerne i tynde skiver og skyl dem godt i en sigte.
Svits porrerne i olie i en gryde og hæld vand ved og bouillon terningerne.
Kog suppe 5 min. og stavblend så suppen.
Tilsæt så flødeosten ved svag varme og lad den smelte under omrøring.
Rør maizena ud i lidt vand og rør den op med kaffefløden.
Tilsæt så kaffefløden til suppen og smag til med salt og peber.
Tilbehør: stegt bacon i tern og flutes
Suppen er god som en forret og kan også bruges som hovedret
Comments