top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pulled chicken

4 pers


Ingredienser:

1½ dl tomat ketchup

½ dl raspolie

3 spsk. hvidvinseddike

3 spsk. sojasauce

1 spsk. paprika

1 spsk. røget paprika (eller alm. paprika

1 tsk. groft salt

3 tsk. brun farin

500 g kylling bryst


Fremgangsmåde:

Rør ketchup, olie, hvidvinseddike og de øvrige ingredienser sammen i en skål, brug gerne en melryster.

Læg kyllingebryst i en frysepose, hæld marinaden over og sæt den i køleskabet til næste dag

Næste dag hælder du kyllingebrysterne i et ildfastfad med marinaden, har du et ildfast fad med låg er det helt perfekt, eller dækker du fadet med et stykke alufolie.

Sæt fadet i ovnen ved 150 grader i ca. 2½ time alm. Ovn.

Tag fadet ud af ovnen og riv kødet fra hinanden med 2 gafler, så det er kød i strimler.

Vend det godt rundt i marinaden.

Varm 4 burgerboller og fyld dem med salat, pulled chicken og coleslaw, evt. lidt syltede rødløg, tomat og agurk.

Servere evt. pomfritter til


86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page