Min svigermors opskrift, som minder om bedstefars skæg...
1 bradepande 25x35cm.
Ingredienser:
175 g margarine
150 g sukker
2 spsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
3 æggeblommer
250 g mel
2½ tsk. bagepulver
2 dl mælk
Rabarberlåg:
3 æggehvider
200 g sukker
100 g hasselnødder
400 g rabarber friske eller frosne
Fremgangsmåde:
Lav rabarberlåg først
Æggehvider piskes stive og tilsættes sukker.. piskes til marengs
Rabarber og hasselnødder tilsættes og vendes forsigtigt i.
Margarine og sukker røres sammen, og æggeblommer tilsættes 1 ad gangen.
Resten af ingredienserne tilsættes og hældes op i bradepande
Rabarberlåget hældes over...
Bag kagen m/ rabarberlåget i ca. 175 C i ca. 40 min.
Comments