top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rabarber kompot

  • anitaslotpedersen
  • 5. apr. 2021
  • 1 min læsning

Opdateret: 27. jun.

En super lækker frugt kompot du kan servere til farsretter eller grillet kød...


4 pers.


Ingredienser:

300 g rabarber

90 g sukker

2 tsk. vaniljesukker

1 spsk. kartoffelmel

ree

Fremgangsmåde:

Rens rabarberne og skær rabarberne i små stykker, du kan også bruge dem direkte fra frost.

Læg dem i et ildfast fad, og drys sukker, vanilje og kartoffelmel henover.

Bland det hele godt, så det er fordelt jævnt på rabarberne, og sættes fadet i ovnen i 10 min. ved 180 grader.

Efter 10 min. vender du rundt i rabarberne og giver dem 15 min. mere, ser den lidt tynd ud, eller har du brugt frosne rabarber, giver du dem yderlig 10 min.

Undgå at røre i kompotten til sidst, når rabarberne er møre, så ser den ikke så pæn ud.

Lad den afkøle og hæld den så i en pæn serveringskål.

Hælder du det på sylteglas, kan de holde sig 1 uge i køleskabet, ellers bør du tilsætte atamon.


Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


Post: Blog2 Post
bottom of page