Frisk og lækker kagesnitte med syre, sødme og knas....
12 stk.
Ingredienser:
300 g rabarber
½ dl vand
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. maizena
Knas:
75 g havregryn
75 g hvedemel
75 g brun farin
½ tsk. bagepulver
50 g blødt smør
25 g hakket mandler
Fremgangsmåde:
Skær rabarberne ud i stykker på 2 cm og hæld dem i en gryde med vand, sukker og vaniljesukker.
Lad det koge i 10 min. og jævn det med maizena rørt ud i lidt vand.
Lad grøden køle af.
Rør havregryn, mel, brun farin, bagepulver, mandler og smør sammen til en smuldrende masse.
Brug en silikoneform med 12 muffin huller.
Fordel nu en spiseskefuld smuldre dej i hver muffin form og og tryk dejen ned med skeen.
Læg en spiseskefuld rabarbergrød ovenpå og slut med at lægge en spiseskefuld dejen ovenpå.
Bag dem ved 175 grader i 30 min.
Lad dem afkøle og sæt dem så i fryseren 1 time. Derefter kan de poppes ud og pyntes med smeltet hvid eller mørk chokolade.
Du kan fryse dem og tag dem op et par timer før brug.
Tip:
Har du ingen silikoneforme kan du putte bagepapir i bunden af en lille bradepande ca. 15*20 cm.
Hæld 3/4 af dejen i bunden og tryk dejen fast. Hæld grøden over og slut af med at drysse resten af dejen henover. Bagetid som ovenfor,
Lad den køle af inden den skæres i snitter..
Commentaires