En ret der var vildt populær i 90érne og som er kommet på mode igen..
4 pers.
Ingredienser:
500 g fersk skinkekød eller kylling i tern
1 stort løg
50 g olie
1 spsk. karry
1 fed hvidløg
2 spsk. kinesisk soja
1 tsk. sukker
1 hønsebouillon
½ - 1 dl kaffefløde eller en lille dåse kokosmælk
evt. 200 g cocktailpølser
Vand så det lige dækker kødet
Maizena til jævning
Fremgangsmåde:
Svits løg, hvidløg og karry i olien, tilsæt kødet og brun det af.
Hæld vand over til det lige dækker kødet. Tilsæt bouillon, sukker, soja og lad det koge ca. 40 min. til det er mørt.
Jævn retten med maizena udrørt i lidt vand, tilsæt fløde og smag til med salt.
Serveres med flutes og ris til og følgende tilbehør, som gæsterne selv kan drysse ovenpå retten:
Banan i skiver, mandarin, kokos, peanuts, rosiner og ananas..
Comments