top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Ristaffel

Opdateret: 21. apr. 2021

En ret der var vildt populær i 90érne og som er kommet på mode igen..


4 pers.


Ingredienser:

500 g fersk skinkekød eller kylling i tern

1 stort løg

50 g olie

1 spsk. karry

1 fed hvidløg

2 spsk. kinesisk soja

1 tsk. sukker

1 hønsebouillon

½ - 1 dl kaffefløde eller en lille dåse kokosmælk

evt. 200 g cocktailpølser

Vand så det lige dækker kødet

Maizena til jævning


Fremgangsmåde:

Svits løg, hvidløg og karry i olien, tilsæt kødet og brun det af.

Hæld vand over til det lige dækker kødet. Tilsæt bouillon, sukker, soja og lad det koge ca. 40 min. til det er mørt.

Jævn retten med maizena udrørt i lidt vand, tilsæt fløde og smag til med salt.

Serveres med flutes og ris til og følgende tilbehør, som gæsterne selv kan drysse ovenpå retten:

Banan i skiver, mandarin, kokos, peanuts, rosiner og ananas..



59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page