top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Risotto med kylling

En dejlig nem ret, hvor du nærmest kun skal stå og røre lidt i gryden...


4 pers.


Ingredienser:

300 g champignon

1 fed hvidløg

1 løg, hakket

400 g risottoris

1 dl hvidvin

1 liter grøntsagsbouillon

50 g reven parmesan

1 håndfuld hakket persille

Salt og peber

200 g kyllingekebab eller færdigstegt kylling

2 spsk. olie

evt. 1 dl kaffefløde 9 %


Fremgangsmåde:

Svits løg og hvidløg i en gryde med olie.

Tilsæt så ris og rør det godt sammen.

Hæld nu 1 dl bouillon i gryden og rør til risene har absorberet væsken.

Tilsæt nu 1 dl bouillon mere ind til risene har opsuget alt væsken og fortsat sådan, til du har brugt alt bouillonen.

Tilsæt nu kylling, kan undlades, og sluk for gryden og læg låg på.

Rist champignon på panden til de begynder at få en stege skorpe.

Smag nu risottoen til med salt og peber og tilsæt hakket persille.


Tip:

Hvis du ønsker en mere cremet risotto, kan du tilsætte kaffefløde til retten, inden du ligger låg på.

Du kan også lave risottoen med karry smag, så tilsætter du blot 2 tsk. karry sammen med løgene.

Hvis du ønsker den som vegetar ret, undlader du selvfølgelig bare kyllingen.




31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page