top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kalve Gordon bleu

4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket kalv eller hk. Kalv/svin

5 g salt

4 store skiver skinker

4 skiver ost eller reven ost

Evt. æg og rasp


Fremgangsmåde:

Hakkekødet æltes med saltet ( jeg kører mit i foodprocesseren) og deles i 4 runde kugler.

125 g kød jævnes ud på et stykke film så den får en rund form

Ovenpå lægges 1 skive kogt skinke ca. 20 g og 1 skive ost

Det hele foldes nu sammen ved at trække filmen hen over kødet, så den ligner en halvmåne. Tryk den godt sammen i kanten. Du kan vælge at stege den som den er eller panere den i æg og rasp. ( se videoen hvordan ved at gå op i link og finde den)

Steg dem på panden ca. 7 min. på hver side. Eller i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Kødet er færdigt, når der begynder at løbe lidt ost ud.

Servere brasede kartofler til eller kogte kartofler vendt i lidt smør og hakket persille. Samt ærter, kogte grøntsager og evt. en citronskive.

Du kan naturligvis også bruge kylling fars ☺


Tip:

Video ligger på min YouTube


66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page