top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kalve Gordon bleu

Opdateret: for 2 dage siden

En kalve gordon bleu af hakket kalv og svin, en meget lækker farsret..

4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket kalv eller hk. Kalv/svin

5 g salt

4 store skiver skinker

4 skiver ost eller reven ost

2 æg

Rasp

Fremgangsmåde:

Kødet æltes med saltet ( jeg kører mit i foodprocessoren) og deles i 4 runde kugler.

125 g kød jævnes ud på et stykke film så den får en rund form (se billede nederst)

Ovenpå lægges 1 skive kogt skinke ca. 20 g og 1 skive ost

Det hele foldes nu sammen ved at trække filmen hen over kødet, så den ligner en halvmåne.

Tryk den godt sammen i kanten.

Panere dem i æg og rasp.

Steg dem på panden i en god slat olie eller flydende margarine, ca. 7 min. på hver side.

Kødet er færdigt, når der begynder at løbe lidt ost ud.

Servere brasede kartofler til eller kogte kartofler vendt i lidt smør og hakket persille, samt ærter, kogte grøntsager og evt. en citronskive.

Du kan naturligvis også bruge kylling fars ☺


Tip:

Video ligger på min YouTube madfraslottet


79 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page