En kalve gordon bleu af hakket kalv og svin, en meget lækker farsret..
4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket kalv eller hk. Kalv/svin
5 g salt
4 store skiver skinker
4 skiver ost eller reven ost
2 æg
Rasp
Fremgangsmåde:
Kødet æltes med saltet ( jeg kører mit i foodprocessoren) og deles i 4 runde kugler.
125 g kød jævnes ud på et stykke film så den får en rund form (se billede nederst)
Ovenpå lægges 1 skive kogt skinke ca. 20 g og 1 skive ost
Det hele foldes nu sammen ved at trække filmen hen over kødet, så den ligner en halvmåne.
Tryk den godt sammen i kanten.
Panere dem i æg og rasp.
Steg dem på panden i en god slat olie eller flydende margarine, ca. 7 min. på hver side.
Kødet er færdigt, når der begynder at løbe lidt ost ud.
Servere brasede kartofler til eller kogte kartofler vendt i lidt smør og hakket persille, samt ærter, kogte grøntsager og evt. en citronskive.
Du kan naturligvis også bruge kylling fars ☺
Tip:
Video ligger på min YouTube madfraslottet
Comments