4 pers.
Ingredienser:
450 g hakket kyllingekød
olie
1 løg
1 fed hvidløg
250 champignon
1 DS. Hakket tomater
1/4 kaffefløde
2 spsk. Maizena mel
750 g skrællede kartofler
ca. 1 - 2 dl mælk
2 Æg
150 g revet ost
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kartofler møre i vand
2. Svits kødet sammen med løg og hvidløg i lidt olie
3. Skær champignon i små stykker og tilsæt dem til kødet.
4. Rør maizena op med lidt vand og rør så fløden i.
5. Tilsæt tomat til kødet og kog op. Tilsæt så maizena blandingen og kog 3 min. Smag til med salt. Og peber.
6. Lav en kartoffelmos af kartofler, mælk og smag til med salt. Rør æg i og bagefter reven ost.
7. Hæld saucen i et ildfast fad og kom mosen henover som låg.
8. Bages ved 200 C i ca. 20 min. Til saucen begynder at komme op i siderne og mosen er gylden.
Serveres med en skål salat eller kogte grøntsager til.
Tip:
Skal det gå hurtigt, kan man købe kartoffelmospulver og lave. Der skal bruges en pose til denne portion.
Comentarios