top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Shephardspie med kylling

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

450 g hakket kyllingekød

olie

1 løg

1 fed hvidløg

250 champignon

1 DS. Hakket tomater

1/4 kaffefløde

2 spsk. Maizena mel

750 g skrællede kartofler

ca. 1 - 2 dl mælk

2 Æg

150 g revet ost

salt og peber


Fremgangsmåde:

1. Kog kartofler møre i vand

2. Svits kødet sammen med løg og hvidløg i lidt olie

3. Skær champignon i små stykker og tilsæt dem til kødet.

4. Rør maizena op med lidt vand og rør så fløden i.

5. Tilsæt tomat til kødet og kog op. Tilsæt så maizena blandingen og kog 3 min. Smag til med salt. Og peber.

6. Lav en kartoffelmos af kartofler, mælk og smag til med salt. Rør æg i og bagefter reven ost.

7. Hæld saucen i et ildfast fad og kom mosen henover som låg.

8. Bages ved 200 C i ca. 20 min. Til saucen begynder at komme op i siderne og mosen er gylden.


Serveres med en skål salat eller kogte grøntsager til.


Tip:

Skal det gå hurtigt, kan man købe kartoffelmospulver og lave. Der skal bruges en pose til denne portion.


30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


Post: Blog2 Post
bottom of page