top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Snickers kage

Opdateret: 20. maj 2021

En kage man kun spiser et stykke af, men et virkelig lækkert stykke...


1 springform 24 cm


Ingredienser:

200 g blødt smør

300 g sukker

3 æg

200 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

Fyld:

150 g peanuts saltet

1 ds. kondenseret mælk kogt til karamel

200 g mørk chokolade

1 tsk. smør

2 spsk. mælk

1 spsk. flormelis

Fremgangsmåde:

Køb færdig karamel på dåse, eller kog 1 ds. kondenseret mælk til karamel i en gryde.

Koges ved svag varme uden at buldre. Kog gerne karamellen dagen i forvejen.

Smør røres med sukker til det er hvidt og skummende

Tilsæt et æg ad gangen.

Tilsæt bagepulver og mel samt vaniljesukker, og rør det sammen.

Hæld dejen i en springform eller en lille bradepande

Drys peanuts over dejen og tryk dem lidt ned i dejen.

Bag kagen ved 175 C i 40-50 min.

Hæld karamel over kagen og stil den kold.

Smelt chokolade i en gryde ved svag varme og tilsæt smør og mælk… rør godt rundt.

Skiller chokoladen lidt tilsæt da lidt mere mælk. Flormelis tilsættes til sidst.

Chokoladen hældes over karamellen og stilles igen kold, til chokoladen er stivnet.

Kagen er MEGET tung og går vel nærmest som en konfektkage.

Man kan med fordel lave den dagen før den skal bruges.


159 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page