32 stk.
Ingredienser:
300 g hvedemel
1 -2 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 tsk. natron
3 æg
4 dl kærnemælk
175 g skinkestrimler
Evt. 1 tsk. oregano eller hakket persille
(andet fyld f.eks. feta, rød pesto, frisk grønkål eller spinat, reven ost)
Lidt flydende fedtstof til panden
Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienser sammen undtagen skinken, som røres i dejen til sidst.
Opvarm æbleskivepanden, og tilsæt lidt smør i hvert hul.
Fyld dej i hullerne, men ikke helt op til kanten, da der skal være plads til det fyld du vælger. Tilsæt så det fyld du ønsker og brug en træpind til at vende æbleskiven med.
Når æbleskivernes kanter begynder at stivne, kan du vende dem en halv omgang.
Du kan bruge æbleskiver med fyld, som tilbehør til aftensmaden, i madpakken eller som små tapas.
Comments