4 pers.
Ingredienser:
50 g margarine
1 tsk. Karry
200 g bacon i tern ( som vegetar undlader du selvfølgelig bacon)
200 g løg i tern
2 fed hvidløg, presset
1 stk. Hønsebouillon (grønsagsbouillon til vegetar)
4 dl vand
1 ds. Hakket tomat
1 lille dåse fersken i tern
2 dl piskefløde eller kaffefløde 9%
Salt, peber
Fremgangsmåde:
Bacon brunes af og karry tilsættes med løg og hvidløg og svitses med
Tilsæt vand, bouillon og tomat
Koges ca. 10 min. Kan evt. blendes. Fløde tilsættes og suppen smages til.
Fersken tilsættes ved servering…
Servere flutes til
Denne suppe er så god selvom det lyder specielt at bruge fersken i den.
Men det er netop kokken hemmelighed…
Syrligt(tomat) /sødt(fersken) /det salte(bacon) /stærkt (hvidløg)/det fede(fløden) gør at det smager så skønt… Prøv den nu bare 🙂
Nogen putter også rejer eller kylling i. Jeg syntes bare den er bedst sådan.

Comments