top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Tomat suppe med bacon

Opdateret: 16. maj 2021

4 pers.


Ingredienser:

50 g margarine

1 tsk. Karry

200 g bacon i tern ( som vegetar undlader du selvfølgelig bacon)

200 g løg i tern

2 fed hvidløg, presset

1 stk. Hønsebouillon (grønsagsbouillon til vegetar)

4 dl vand

1 ds. Hakket tomat

1 lille dåse fersken i tern

2 dl piskefløde eller kaffefløde 9%

Salt, peber


Fremgangsmåde:

Bacon brunes af og karry tilsættes med løg og hvidløg og svitses med

Tilsæt vand, bouillon og tomat

Koges ca. 10 min. Kan evt. blendes. Fløde tilsættes og suppen smages til.

Fersken tilsættes ved servering…

Servere flutes til

Denne suppe er så god selvom det lyder specielt at bruge fersken i den.

Men det er netop kokken hemmelighed…

Syrligt(tomat) /sødt(fersken) /det salte(bacon) /stærkt (hvidløg)/det fede(fløden) gør at det smager så skønt… Prøv den nu bare 🙂

Nogen putter også rejer eller kylling i. Jeg syntes bare den er bedst sådan.



 
 
 

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page