En skøn kage med fyld af valnødder, chokolade og cocktailbær...
Ingredienser:
200 g sukker
4 æg
2 dl rapsolie
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
100 g knuste valnøddekerner (glem lidt til pynt)
75 g mørk hakket chokolade
100 g hakket cocktailbær (kan undlades)
1 dl kvark, skyr eller cremefraiche
Romglasur:
1-2 dl flomelis røres op med 1 tsk. romessens eller 1 spsk. rigtig rom til en tyk glasur.
Tilsæt lidt vand til du har den rette konsistens.
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps.
Tilsæt olie og hakket cocktailbær.
Bland mel, valnødder, chokolade og bagepulver sammen og tilsæt det i dejen.
Hæld dejen op i en smurt springform ca. 24 cm.
Bag kagen på midterste rille ved 175 grader i ca. 40 min.
Afkøl kagen og pynt kagen med romglasur og hakket valnødder
Comentários